Seleccioni el seu idioma

anells acer i or

La col·lecció més extensa d'aliances de casament i anells d'acer, informals, còmodes, econòmics i resistents. Realitzats només amb acer o combinats amb altres metalls com or, titani o plata, o amb materials com ceràmica o fibra de carboni. Amb un acabat brillant i polit, mat o amb espectaculars textures, i amb la possibilitat de portar diamants encastats. Un assortiment pensat perquè pugueu seleccionar els que millor encaixen amb el vostre gust i pressupost. Uns anells especialment atractius per a les persones que busquen anells econòmics.

Veure els models, amb preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però a poc a poc han anat apareixent altres alternatives que han anat fent-se un lloc entre les preferències de les parelles. Així, l'acer, el titani, el tàntal o el carboni s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

  • L'acer és un metall hipoal·lèrgic al 100% i relativament nou en joieria.
  • L'acer usat en la fabricació de les aliances, no és un un recobriment. No s'oxida, ni es descoloreix. El seu color es mantindrà al llarg de el temps i combina, extraordinàriament amb altres metalls com or groc o rosat, plata, titani, o materials com ceràmica o fibra de carboni.
  • L'acer és, al costat de l'titani, una excel·lent opció com anell o aliança de casament econòmica, en comparació amb altres alternatives possibles, donat que es poden trobar models des d'uns 50 €.

Els anells d'acer i les aliances de casament d'acer que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i són de les millors marques mundials com Teno, i Kado Design, entre d'altres, i es realitzen sota estrictes controls de qualitat, amb el millor acer i amb tecnologia puntera i són un clar exemple de l'prestigi "Made in Germany".

anells acer textura

Comparant els "nous" materials: Zirconi, titani, tàntal, carboni o acer:

  • Pel seu color: El carboni és negre i el zirconi pot ser negre. El tàntal té el gris més fosc, una mica més clar és el gris del titani i finalment el zirconi natural i l'acer són d'un color gris més clar.
  • Pel seu pes: El carboni és el més lleuger amb diferència. A continuació està el titani, el zirconi, l'acer i el més pesat és el tàntal.
  • Per la seva resistència a les esgarrapades: El tàntal és el més dur. A continuació està el zirconi, l'acer, el titani i el carboni.
  • Pel seu preu, relacionat amb la dificultat per a ser treballat: L'acer és el més econòmic. A continuació està el titani, el carboni, el zirconi i eltàntal.
  • El carboni, el titani, el tàntal i el zirconi tenen una molt bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.
  • Tots ells són molt duradors i molt resistents al trencament.
  • Pel seu mètode de fabricació no és fàcil ajustar la talla d'aquests anells un cop fabricats i només en els de tàntal o zirconi es pot modificar la seva talla en un o dos números. No obstant això, en ocasions el fabricant ens accepta fabricar un nou anell a un preu especial si es necessita fer-lo més gran o més petit.

colors diversos metalls

Tant a la nostra web, com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de casament- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, etc.

Veure els models, amb preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Algunes són essencials per al funcionament del lloc, mentre que altres ens ajuden a millorar el lloc web i la teva experiència com a usuari. Pots decidir si vols permetre l'ús de les cookies, però si les rebutges pot ser que no puguis fer servir totes les funcionalitats del lloc web.