Seleccioni el seu idioma

anells carboni

Les aliances de casament i els anells fets amb carboni de la nostra col·lecció són informals, de tacte sedós, increïblement lleugers alhora que resistents i d'un color negre intens. Realitzats només de fibra de carboni o en combinació amb altres metalls com or, platí, acer, titani o tàntal, amb un acabat mat, o texturat, i amb la possibilitat de portar diamants encastats. Un assortiment pensat perquè pugueu seleccionar els que millor encaixen amb el vostre gust i pressupost si sou persones atrevides i poc convencionals. Uns anells especialment atractius.

Veure els models, amb preus i característiques

Cada dia són més les parelles que opten per unes aliances fetes amb fibra de carboni. Si busques uns anells moderns, diferents al que és habitual, aquests poden ser una molt bona opció.

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança negra per al casament. Les aliances d'or o de platí han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però a poc a poc han anat apareixent altres alternatives que han anat fent-se un lloc entre les preferències de les parelles. Així, va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni foscos han començat a fer-se populars per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria i gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat.

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el carboni un material cada cop més utilitzat en la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El carboni és un element químic que es troba a la natura de diferentes formes, com el grafit o el diamant. Hi ha una enorme quantitat de compostos de carboni i forma part de tots els éssers vius.
 • L'ús del carboni com a material d'alta tecnologia és molt atractiu en ésser inalterable als productes químics i canvis de temperatura, molt resistent i extremadament lleuger. Se l'associa a l'esport i a l'oci i també resulta perfecte per a unes aliances que es fan servir diàriament.
 • El carboni, negre i de textura sedosa, en combinació amb or blanc, rosat, pal·ladi o platí dóna lloc a càlids dissenys, elegants, contemporanis i de gran qualitat, perfectes per a persones que busquen unes aliances de casament noves, modernes i atrevides.
 • Depenent del model, els anells es fan a partir d'un tub de carboni que s'uneix amb un metall preciós com l'or, platí o pal·ladi, o bé amb una fibra de carboni impregnada de resina epoxi que s'embolica al voltant de l'anell multitud de vegades. El bobinatge de la fibra de carboni en cada anell provoca molt lleugeres diferències superficials, fent que l'acabat d'un parell d'aliances no sigui exactament igual i creant cada vegada una peça única, personal i irrepetible.

Els anells i les aliances de casament realitzats en carboni que mostrem en la nostra col·lecció són alemanyes, de les millors marques mundials com TeNo i TitanFactory, -la fàbrica de joieria en titani més prestigiosa-, entre d'altres, i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb el millor titani i amb tecnologia puntera. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

anells acer carboni

Comparant els "nous" materials: Zirconi, titani, tàntal, carboni o acer:

 • Pel seu color: El carboni és negre i el zirconi pot ser negre. El tàntal té el gris més fosc, una mica més clar és el gris del titani i finalment el zirconi natural i l'acer són d'un color gris més clar.
 • Pel seu pes: El carboni és el més lleuger amb diferència. A continuació està el titani, el zirconi, l'acer i el més pesat és el tàntal.
 • Per la seva resistència a les esgarrapades: El tàntal és el més dur. A continuació està el zirconi, l'acer, el titani i el carboni.
 • Pel seu preu, relacionat amb la dificultat per a ser treballat: L'acer és el més econòmic. A continuació està el titani, el carboni, el zirconi i el tàntal.
 • El carboni, el titani, el tàntal i el zirconi tenen una molt bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.
 • Tots ells són molt duradors i molt resistents al trencament.
 • Pel seu mètode de fabricació no és fàcil ajustar la talla d'aquests anells un cop fabricats i només en els de tàntal o zirconi es pot modificar la seva talla en un o dos números. No obstant això, en ocasions el fabricant ens accepta fabricar un nou anell a un preu especial si es necessita fer-lo més gran o més petit.

colors diversos metalls

Tant a la nostra web, com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de casament- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.