Seleccioni el seu idioma

parella anells plati

La col·lecció més exquisida d'anells i aliances de casament realitzades amb platí o amb pal·ladi, els dos metalls nobles blancs més valuosos, amb models de disseny clàssic, elegant, sofisticat o informal. Realitzats només amb platí o amb pal·ladi, en combinació amb or de qualsevol color o amb altres metalls com titani, o bé amb fibra decarboni. Tots amb un espectacular acabat brillant i polit, mat, o texturat, i amb la possibilitat de portar diamants encastats. Un assortiment pensat perquè pugueu seleccionar els que millor encaixen amb el vostre gust i pressupost.

Veure els models, amb preus i característiques

Al buscar unes aliances que seran per a molt de temps, cal tenir en compte la qualitat. Qualitat en la fabricació, en el disseny i en el metall escollit.

La col·lecció d'anells de casament realitzats en platí o en pal·ladi que us mostrem són de marques reconegudes en el sector de les aliances de casament. Algunes són firmes espanyoles, amb dissenys més bàsics i, per tant, preus més baixos, mentre d''altres són firmes alemanyes "premium" que fan dissenys més elaborats. És una col·lecció àmplia, però si el vostre desig és crear una aliança totalment al vostre gust, la que sempre vau somiar, el millor és utilitzar-ne un dels diversos configuradors que us proposem, o fabricar-les a mà en el nostre taller.

configurador aliances

  • El platí és un metall preciós, etern i excepcional, d'un color blanc espectacular que NO canvia de color amb els anys. És la MILLOR opció, sens dubte, per a un parell d'aliances de casament doncs té unes propietats que el fan ideal en joieria. En els últims anys l'or ha pujat molt de preu i actualment un anell de platí costa gairebé el mateix que un d'or blanc. És una oportunitat única.
  • El pal·ladi, és també un metall noble blanc, amb propietats similars al platí. És una molt bona alternativa a l'or blanc perquè tampoc canvia de color amb els anys.
  • Igual que passa amb els anells d'or, la majoria de models de platí i de pal·ladi es poden fer en diferents pureses amb una similar aparença final però amb diferències importants de preu. Et suggerim que ens consultis les possibilitats que hi ha per al model que t'agradi.

En gran mesura, la forma defineix el caràcter de qualsevol anell. Entre les nostres col·leccions podràs escollir des de models de línies rectes i simples, a models amb un fort perfil o relleu.

Treballant sobre la superfície de l'anell es poden aconseguir diferents i originals efectes. En general, les superfícies polides i d'alta brillantor reflecteixen la llum, mentre que les superfícies amb un vellutat mat tendeixen a cridar l'atenció sobre la forma de l'anell. En alguns models fins i tot és possible modificar la superfície exterior martellejant-la, el que confereix un original i rústic acabat.

Tots els anells es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb maquinària de darrera tecnologia per aconseguir una perfecció absoluta i, al mateix temps, una contenció del seu preu, dins de la seva categoria.

textures anells platí

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de boda- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

 
Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.
No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.