Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

aliances-or

Aliances de casament i anells d'or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles. Des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosat, o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
 

Els anells de noces fets d'or que mostrem a la nostra col·lecció d'aliances són de primeres marques en el sector de les aliances de casament. Entre altres, les espanyoles Eleka, Duoo o Argyor (més econòmiques) o les alemanyes Saint Maurice, Christian Bauer o Love & Live Collection.

En gran mesura, la forma defineix el caràcter de qualsevol anell. Entre les nostres col·leccions podràs escollir des de models amb una línia recta i simple, a models amb un fort perfil o relleu.

Treballant sobre la superfície de l'anell es poden aconseguir diferents i originals efectes. En general, les superfícies polides i d'alta brillantor reflecteixen la llum, mentre que les superfícies amb un vellutat mat tendeixen a cridar l'atenció sobre la forma de l'anell. En alguns models fins i tot és possible modificar la superfície exterior martellejant-la, el que confereix un original i rústic acabat. Tots els anells es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb maquinària de darrera tecnologia per aconseguir perfecció absoluta i al mateix temps una contenció del seu preu.

Disposem, a la nostra botiga online, d'un ampli assortiment de models d'aliances d'or ja creades. Per a la majoria d'elles es pot variar el color i l'aliatge o tipus de l'or. Usant un tipus d'or o un altre el preu de l'anell canviarà de forma important (podent passar de costar, per exemple, de 500€ a 250€) mantenint un aspecte similar (veure l'article informatiu sobre els metalls en la secció de consultes). Com que és difícil poder mostrar, a la botiga en línia, totes les possibilitats per a cada model et suggerim que ens consultis les possibilitats que hi ha, per al model que t'agradi.

colors or

Pots veure les col·leccions, amb els seus preus i característiques, accedint a la nostra botiga online, veure els models i preus actualitzats de les aliances d'or Argyor o provar els intuïtius configuradors online amb els quals pots dissenyar una extensíssima varietat d'anells i aliances de matrimoni, escollint el/s material/s, i variant la forma, les mesures, els colors, els acabats, els gravats i incorporant un o més diamants en la superfície. Amb tot això aconseguiràs uns anells, els teus anells, totalment personalitzats. Un cop els tinguis dissenyats demana’ns-els per telèfon o correu electrònic i te'ls encarregarem ràpid. Fer uns anells per a una parella "a la carta" mai havia estat tan fàcil. Prova'ls a continuació:

configurador duoo   configurador saint maurice   configurador eleka

 

foto poesia

Cercador d'informació

Opinions dels clients

bloc

bloc

Entrada