Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

eleka

Eleka és una marca valenciana que començà a fabricar joieria a l'any 1958 i que, a partir del 1992, es va especialitzar en la producció mecanitzada d'aliances de matrimoni en or, platí i plata.

En 1996 va ser de les primeres empreses joieres espanyoles en les que la seva producció es va començar a realitzar en centres de mecanitzat per control numèric. Gràcies a això, el temps de fabricació dels anells són molt reduïts.

En 2005 van ser pioners a oferir, a través del seu web, un sistema ràpid i eficaç amb el qual els clients podien dissenyar i configurar per ordinador les seves aliances i els seus anells d'aniversari o de compromís. Un sistema que en el 2016 va ser renovat completament i posat al dia.

En resum, destaquen per la gran quantitat de possibilitats -pel que fa al disseny de formes i superfícies- que ofereixen, i perquè el seu procés de fabricació i servei de lliurament és molt ràpid, identificant la marca Eleka amb qualitat.

A més de les seves diverses col·leccions tenen un configurador online amb el qual pots dissenyar (i veure el seu preu a l'instant) una extensíssima varietat d'anells i aliances de matrimoni, escollint el tipus d'or, variant la forma, les mesures, els colors, els acabats , els gravats i incorporant un o més diamants en la superfície. Amb tot això aconseguiràs un anell, el teu anell, totalment personalitzat. Un cop el tinguis dissenyat demana'ns-per telèfon o correu electrònic i t'ho encarregarem ràpid. Prova-ho ara!

configurador eleka   configurador eleka

Pots veure a continuació les seves col·leccions

Aliances en or clàssiques   Aliances en or "unikas"   Anells de platí   Anells de compromís

 

Pots veure-les també a la seva web, et podem oferir qualsevol d'elles.

Cercador d'informació

Opinions dels clients

bloc

bloc

Entrada