Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

aliances saintmaurice

Els anells de casament d'or de Saint Maurice es fan a mà a Pforzheim, el centre tradicional dels joiers alemanys. Amb la màxima cura i precisió, on l'artesania tradicional dels mestres orfebres es veu reforçada per la tecnologia d'avantguarda, els anells es dibuixen i es treballen curosament per crear el disseny desitjat i després els orfebres, apassionats del seu ofici, hi donen els tocs finals.

Elegància clàssica o d'atrevida avantguarda, els anells i les aliances de boda d'or creats per Saint Maurice són l'apel·lació a tots els sentits amb els seus exquisits materials i línies harmonioses. Amb una sensació estranya per la bellesa i el confort, Saint Maurice crea peces precioses i eternes de perfecció absoluta, com una cosa valuosa i única, com el seu amor pels altres.

Actualment, l'estàndard "Made in Germany" fixa els criteris de qualitat més alts en el món, garantint els millors acabats, una major densitat dels metalls, unes superfícies més suaus, uns diamants més segurs en els ancoratges, uns perfils més profunds i una duresa de les aliances molt superior.

perfils saintmaurice

Les aliances Saint Maurice d'or es fabriquen premsant més el metall, fent-lo més dens, més dur i més pesat. Els models Saint Maurice d'or o acer i or inclouen el sistema "confort fit", gràcies al qual s'adapten molt millor al dit, sent més còmodes de portar.

Totes les aliances es lliuren en un luxós estoig acompanyat d'una targeta identificativa amb les característiques de l'aliança, per garantir la seva qualitat i aconseguir la plena satisfacció del client.

Pots veure els seus models, amb els seus preus i característiques, accedint des d'aquí a la nostra botiga online o, amb el intuïtiu configurador online, pots dissenyar una extensíssima varietat d'anells i aliances de matrimoni, escollint el/s metall/s i variant la forma, les mesures, els colors, els acabats, els gravats i incorporant un o més diamants en la superfície. A més, per a cada metall, pots escollir diferents pureses o composicions, mantenint una similar aparença final però amb diferent preu (veure l'article informatiu sobre els metalls en la secció de consultes). Amb tot això aconseguiràs un anell, el teu anell, totalment personalitzat. Un cop el tinguis dissenyat demana'ns-ho per telèfon o correu electrònic i t'ho encarregarem ràpid. Prova-ho ara!

configurador saint maurice

Pots veure a la seva web tots els seus models. Et podem oferir qualsevol d'ells.

Cercador d'informació

Opinions dels clients

bloc

bloc

Entrada