Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

solitaris duoo

Duoo, és una de les marques punteres de la joieria espanyola especialitzada en aliances d'or, solitaris i joies en or per compromís.

Qualitat i disseny són les bases fonamentals de la seva filosofia, i es reflecteixen en el compromís de buscar l'excel·lència en la qualitat dels productes, per aconseguir la plena satisfacció del client. Combinen una tecnologia d'última generació amb l'acabat artesanal de cada joia per aconseguir uns preus molt econòmics.

Cada joia és comprovada i analitzada pel seu propi laboratori de contrast autoritzat, abans de gravar les mil·lèsimes d'or que conté i la marca de fàbrica a l'interior de cada anell. Totes les joies es lliuren en el seu estoig i porten una targeta identificativa amb les característiques dels diamants que tenen, com a mostra de garantia de la seva qualitat.

Tenen un extens assortiment de models i cada un d'ells es pot demanar amb diverses mides de diamant. Utilitzant el següent enllaç podràs veure els models, els seus diferents possibilitats, i el seu preu, et podem oferir qualsevol d'ells

Anells i altres joies per compromís

Cercador d'informació

Opinions dels clients

bloc

bloc

Entrada