Seleccioni el seu idioma

aliances argyor

La fàbrica de joieria Argyor va començar a l'any 1954, a l'Aragó. Arg-y-or és la combinació de la paraula llatina argentum (o plata) i l'or, els metalls preciosos que llavors usaven habitualment per fer les seves joies.

Des d'aquella época fins avui, l'empresa ha passat des de treballar amb processos artesanals a una fabricació en què la tecnologia unida a una gran plantilla qualificada ha obert mercats en gairebé 30 països, sent actualment un referent i un dels fabricants més importants d'anells de compromís i d'aliances de casament en or o en platí d'Espanya.

anells compromís argyor

Part important de l'èxit d'Argyor es deu a la seva rapidesa en el lliurament donat que es poden trobar gran quantitat de models en estoc.

Trobaràs les seves aliances i anells d'or i de platí a la nostra botiga online.

aliances platí argyor

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.