Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells d'or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles. Des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosat, o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Aliances de casament i anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Així va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

conjunto anillos zirconio

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. En el seu estat natural és d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircon zirconita

zirconio metal

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant el zirconi, amb altres "nous" materials foscos com el titani, el tàntal o el carboni:

 • El zirconi és més dur, més pesat i molt més fosc que el titani, i més lleuger que l'acer i el tàntal. En els anells de zirconi és possible modificar la talla en un o dos números.
 • El carboni, -que no és un metall-, és negre com el zirconi i és molt més lleuger, amb diferència.
 • Els tres materials són molt agradables de dur per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Veure els models, amb els seus preus i les seves característiques

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

metallsEls meus anells seran d'or, platí, titani, acer, plata? Com em decideixo?

En buscar un anell o unes aliances que seran per a molt de temps, cal tenir en compte la qualitat. Qualitat en l'estructura, en el disseny i en el metall escollit. Però que siguin de qualitat no vol dir que siguin cares.

Els anells de compromís i de matrimoni poden fer-se en or (de diferents qualitats i colors), en platí, acer, titani, paladi, plata, o en una combinació dels mateixos. T'expliquem les seves principals característiques per a que tú decideixis:

Or

 • Dir que una joia és d'or no vol dir que sigui d'or pur o de 24 quirats. Aquest és massa tou i es barreja amb altres metalls per augmentar la seva duresa i durabilitat. Un anell d'or pur es deformaria fàcilment.
 • Una peça d'or massís significa únicament que tota és d'or, que no està buida per dins, independentment de la seva composició.
 • La proporció en la mescla de l'or i altres metalls realitzada en l'aliatge, és la que origina la diversitat de colors i de pureses.
 • Quina proporció d'or està barrejada amb altres metalls?
  1. L'or de 18 quirats (18k) -que actualment es diu de "750 mil·lèsimes"- conté 750 parts d'or pur, barrejades amb 250 parts d'altres metalls. L'or de 14 quirats (14k) -que actualment es diu de "585 mil·lèsimes - conté 585 parts d'or pur, barrejades amb 415 parts d'altres metalls. L'or de 9 quirats (9k) -que actualment es diu de "333 mil·lèsimes"- conté 333,3 parts d'or pur, barrejades amb 666,6 parts d'altres metalls. A "més mil·lèsimes", major proporció d'or pur. Els aliatges més comuns són de 750, 585, 375 i 333 mil·lèsimes.
  2. L'or més comú a Espanya és de 750mls., En canvi, per exemple, a Alemanya el més habitual és de 585mls. que és una mica més dur i té un menor preu.
 • El color de l'or no té res a veure amb la seva qualitat. Un anell d'or blanc, un d'or rosat i un d'or groc de 750 mil·lèsimes, contenen exactament la mateixa quantitat d'or pur.
 • Or groc: L'or groc és el color d'or més comú i està barrejat amb plata i coure. Una menor puresa de l'or genera un to més platejat, mentre que una major puresa ofereix un to més groguenc. L'or de 18 quirats és més càlid i radiant, l'or de 14 quirats és una mica més dur i el de 8 o 9 quirats és el més assequible.
 • Or blanc: L'or blanc és el "nou clàssic", avui en dia. Està barrejat amb plata, coure, zinc i, de vegades, pal·ladi (un metall blanc de la família del platí). Canviarà de color, amb l'ús? La resposta clara és que únicament dependrà de la composició de l'interior de l'anell:
  1. Els anells d'or blanc solen portar un recobriment superficial de rodi (un altre metall blanc de la família del pal·ladi i el platí) que li dóna un color gris clar "blanc" molt bonic. Aquesta fina capa de rodi, amb el frec de l'ús diari, es va perdent i queda a la vista l'interior de l'anell. Aquest interior podrà ser, d'un bonic color gris clar, -gairebé del mateix color que la capa superficial original- o d'un to gris groguenc, més aviat poc atractiu...
  2. Els anells d'or blanc en què el seu interior no és groguenc, contenen pal·ladi (un metall de la família del platí) en la seva composició. El pal·ladi té un preu alt en comparació amb altres alternatives, de manera que un anell d'or blanc "pal·ladiat" serà una mica més car que un "no pal·ladiat". Els fabricants europeus, amb els quals treballem, afegeixen pal·ladi per als seus aliatges d'or blanc de 750 i 585mls. per mantenir el color blanc dels anells al llarg del temps, encara que això els suposi un petit increment de preu.
  3. La majoria de fabricants espanyols, en canvi, no fan servir pal·ladi i afegeixen únicament als anells un recobriment superficial de rodi.
  4. Quan el recobriment de rodi, amb l'ús es desgasta i deixa a la vista el color interior de l'anell, es pot tornar a donar una fina capa de rodi, un procediment relativament senzill i econòmic.
 • Or negre: L'or negre és un aliatge d'or pur a la qual s'ha afegit ruteni en la composició. Per donar-li un color més fosc, en acabar la peça, també la hi sotmet a diversos recobriments superficials, de manera que adquireix un aspecte bastant fosc i és altament resistent. Igual que el rodi blanc tradicional, el rodi negre es desgasta amb el temps.
 • Or rosat: El bell matís rosat dels anells d'or rosa s'aconsegueix amb un aliatge d'or que conté més quantitat de coure que de plata. A més proporció de coure, el color serà més vermellós.
 • A la nostra col·lecció oferim un ampli assortiment d'anells d'or, la majoria d'ells fabricats a Alemanya, alguns d'ells combinats amb or d'altres colors, amb pal·ladi o amb platí.

Platí

 • El platí és un metall dens, mal·leable, dur i d'un color platejat molt brillant. En comparació amb l'or, és molt més resistent al desgast, més pesat, molt resistent a la corrosió, molt més escàs i difícil de treballar. No necessita ser rodiat i sempre manté el seu color. És un dels pocs metalls preciosos hipoalergènics que hi ha. Característiques, totes, que el fan altament valuós.
 • Si bé és el metall més resistent utilitzat en joieria, el platí es pot ratllar i pot desenvolupar una pàtina, una lluentor setinada sobre la superfície metàl·lica, que és resultat del desgast normal diari i les seves lleus ratllades. Es considera que la pàtina és un atribut exclusiu i molts prefereixen aquest llustre únic i més càlid que es genera amb el temps. No obstant això, la brillantor anterior a la pàtina i el llustre reflectant es poden reviure fàcilment fregant-les amb un drap suau.
 • En joieria, i per millorar les seves propietats de cara a l'ús diari, el platí es barreja amb algun altre metall. Habitualment s'usen dos tipus d'aliatges: Amb el 95% de puresa, platí 950mls., o amb el 60% de puresa, platí 600mls.
 • En els últims anys, sobretot des que s'ha reduït molt la diferència de preu entre una joia feta d'or i la mateixa feta de platí, aquest metall s'ha popularitzat i convertit en la millor opció pel que fa a relació entre les seves qualitats i el seu preu.A la nostra col·lecció oferim un ampli assortiment d'anells de platí, la majoria d'ells fabricats a Alemanya, alguns d'ells combinats amb or, o titani.

Pal·ladi

 • El pal·ladi és un metall rar, pur i preciós. Ofereix moltes de les brillants qualitats del platí i, en ser més abundant, és més econòmic. És més lleuger i blanc que el platí i, com aquest, és hipo-alergènic, no necessita ser rodiat i manté sempre el seu color blanc. És menys dur que l'or blanc de 585mls. i que el de 750mls.
 • Alguns fabricants fan servir pal·ladi per barrejar-ho amb or pur i així crear un tipus d'or blanc que sempre manté el seu color.
 • Tot i que fa dècades que s'usa en joieria, en els últims anys, des que l'or ha incrementat molt el seu preu i el pal·ladi ha mantingut un preu més raonable, aquest metall s'ha popularitzat i s'ha convertit en una atractiva alternativa a l'or blanc. Habitualment s'usen dos tipus d'aliatges:
 • Amb el 95% de puresa, pal·ladi 950mls., o amb el 50% de puresa, pal·ladi 500mls.
 • A la nostra col·lecció oferim un ampli assortiment d'anells de pal·ladi, la majoria d'ells fabricats a Alemanya, alguns d'ells combinats amb or, o titani.

Acer

 • L'acer utilitzat en joieria és un aliatge d'alta qualitat. És d'un color gris clar, molt semblant al platí, el pal·ladi, o l'or blanc rodiat. El seu baix cost, la seva alta duresa, resistència i inalterabilitat han fet que, en els últims anys, estigui d'actualitat com una alternativa molt econòmica a altres materials "platejats", ja clàssics en joieria, com l'or blanc, el platí, el pal·ladi, o la plata.
 • Cal no confondre que sigui molt dur o resistent amb que no es ratlli a usar-lo. Tots els metalls utilitzats en joieria es ratllen, en major o menor mesura, amb l'ús diari, al contactar o colpejar-se amb altres materials d'igual o superior duresa.
 • A la nostra col·lecció oferim un ampli assortiment d'anells d'acer, la majoria d'ells fabricats a Alemanya, alguns d'ells combinats amb or, ceràmica, titani o plata.

Titani

 • El baix cost del titani en comparació amb els metalls preciosos, la seva extremada lleugeresa, resistència i inalterabilitat han fet que, en els últims anys, les joies realitzades en titani s'hagin imposat, juntament amb les fetes en acer, com una alternativa molt econòmica a altres materials "platejats", com l'or blanc, el platí, el pal·ladi, o la plata. És hipoalergènic.
 • El titani utilitzat en joieria és un aliatge d'alta qualitat d'un color gris cendra, que es veu més fosc si la superfície és mat, que si la seva superfície és brillant. En comparació amb l'acer, el platí o l'or blanc, és una mica més fosc i menys dur, amb més tendència a ratllar-se. El fet de tenir menys duresa permet ser polit o matisat, de forma bastant fàcil, tantes vegades com es vulgui.
 • A la nostra col·lecció oferim un ampli assortiment d'anells de titani, la majoria d'ells fabricats a Alemanya, alguns d'ells combinats amb or, platí, pal·ladi, fibra de carboni, acer, ceràmica, plata, etc.

Plata

 • La plata és el metall "blanc" menys utilitzat per a anells de casament. En tenir menor duresa que la resta de metalls és menys resistent als cops diaris i és el metall que es farà malbé i erosionarà amb més facilitat.
 • La plata, en contacte amb l'aire i sobretot si no es fa servir, tendeix a oxidar-se -enfosquir-se-.Hi ha persones que, a causa de l'acidesa de la seva pell, incrementen aquesta oxidació natural arribant, en casos extrems, a que l'anell deixi un cèrcol fosc sobre la seva pell.
 • Les joies de plata habitualment són d'una puresa del 92.5%, és a dir, de 925 mil·lèsimes. Alguns models de titani o acer porten una franja incrustada de plata que fa una mica de contrast i que, estèticament, combina molt bé.
 • A la nostra col·lecció oferim un ampli assortiment d'anells de plata, la majoria d'ells fabricats a Alemanya, alguns d'ells combinats amb acer o titani.

Carboni

 • És un dels materials, usats en la fabricació d'aliances, que últimament hem incorporat a la nostra col·lecció, i són moltes les parelles que ens consulten per elles.
 • El carboni és un dels materials més lleugers del planeta. Els anells de carboni estan compostos de fibres d'aquest material unides entre si per resines naturals.
 • Són anells atrevits, diferents a l'habitual, molt moderns. Les seves principals característiques són el seu color negre intens, una molt alta resistència i un pes tan ínfim que passarà desapercebut a la teva mà. Tots ells tenen l'interior arrodonit per a més comoditat. Si el pes de portar anells en els teus dits et disgusta són, sens dubte, la millor elecció.
 • A la nostra col·lecció oferim un ampli assortiment d'anells de fibra de carboni, fabricats a Alemanya, alguns d'ells combinats amb or, titani, pal·ladi, etc.

Tàntal

 • El tàntal és un material relativament nou en joieria, es va descobrir en 1802. És hipoalergènic, poc comú, dens, resistent a la corrosió i complicat de fabricar causa de la seva duresa i a tenir un altíssim punt de fusió, 3000º.
 • En el seu estat natural, el tàntal és d'un bell gris amb un tint blavós. Quan s'ha d'utilitzar com a joia, se li aplica un esmalt ceràmic especial per donar-li un acabat mat i millorar la seva resistència al ratllat. El tàntal no perd el llustre i, si bé és molt resistent, pot desenvolupar un desgast natural amb el temps.
 • A la nostra col·lecció oferim un ampli assortiment d'anells de tàntal, la majoria d'ells fabricats a Alemanya, alguns d'ells combinats amb or, pal·ladi, etc.

Les erosions en l'ús diari

 • En tots els metalls, sobre una superfície suaument matisada sempre es notaran més les ratlles i erosions que sobre una superfície amb relleu o una que sigui només polida. Per això, si vols que les esgarrapades passin més desapercebudes, hauries de triar una superfície polida on la lluentor les amagui als nostres ulls, o una superfície amb dibuix o molt rugosa, que les dissimuli.
 • En el nostre assortiment hi ha multitud de models: Matisats, polits, combinant polits i matisats, amb relleu, etc. Només es tracta de triar el millor segons el teu gust i les teves necessitats.
 • Pots trobar més informació sobre la cura de les joies en aquest article.

 

Vés a la botiga en línia, per veure els preus dels articles i les seves característiques

 

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Cercador d'informació

Opinions dels clients

bloc

bloc

Entrada