Seleccioni el seu idioma

formes de pagament

El pagament de la compra pot fer-se amb qualsevol targeta de pagament habitual, per transferència, a través de la aplicació Bizum, per Paypal, contra reembossament, e inclús a terminis. La forma de pagament s'escull al final del procés.

Les comandes no seran vinculants fins que s'hagi comprovat que s'ha realitzat el pagament, o part del mateix.

Després de realitzar la comanda rebràs una còpia del mateix per correu electrònic i hauràs de fer el pagament durant els 7 dies posteriors a la compra. Si et cal més temps per a realitzar el pagament posa't en contacte amb Atenció al Client.

Formes de pagament:

Ingrés bancari o transferència:

 • El pagament de la compra es fa al número de compte corrent que es mostra en el moment de fer la compra. Aquest número també apareix en la còpia que es rep de la comanda.
 • Es farà constar com a beneficiari a Mediterrània, commerce & services, scp, i com a concepte el nom del client i, a poder ser, el número de comanda.
 • És convenient que rebem, d'alguna forma, el comprovant de l'ingrés o de la transferència. Altrament, poden passar 1 o 2 dies fins que les transferències apareixen al nostre compte, per la qual cosa la comanda pot endarrerir-se aquest temps.

diferents formes de pagament

Targetes de crèdit o dèbit:

 • El pagament es fa amb les targes més habituals a través de la plataforma de pagament Redsys o Stripe, de forma encriptada i segura. No veiem, ni enmagatzemem, cap dada de la targeta.

Bizum:

 • El pagament s'envia al nostre telèfon 623 139 321 a través de l'aplicació bizum associada al teu banc. El pagament el rebrem de forma inmediata i t'enviarem una confirmació del mateix tan bon punt com el detectem.

Pagament a terminis:

 • Podem finançar la teva compra fins a 5 còmodes terminis, sense interessoss. El tràmit és pràcticament inmediat. Pots consultar les condicions a Atenció al Client.

Paypal:

 • No et cobrarem cap suplement por usar-la però ens cobraran una comissió nou cops més alta que si fas el pagament normal amb targeta a través de la pasarel·la de pagaments habitual. Si ja ens coneixes o, si després de llegir opinions d'altres clientes confies en nosaltres, et demanem que ens facis el pagament amb targeta a través del procés normal.

Contra reembossament:

 • Quan l'article adquirit s'hagi de personalitzar (gravar, fer-se a una mida concreta, o ambdues coses), un cop feta la comanda hauràs de fer-nos un pagament a compte per un import igual o superior al 50% del total. La quantitat restant, es podrá pagar “contra reembossament“ al transportista en el moment de rebre el paquet.
 • L'import màxim de compra amb aquest sistema de pagament serà de 999€.
 • L'empresa transportista cobrarà en destí una comissió per la gestió que ja apareix inclosa en el moment de fer la compra i escollir aquesta forma d'enviament i pagament.
 • Ens reservem el dret a recuperar la propietat sobre els articles en cas d'impagament, ni que sigui parcial.

El nostre sistema de gestió aplica la regla de l’arrodoniment per facturar les comandes. Així, hi ha la possibilitat de que s'emeti la factura amb un únic cèntim més, o menys, respecte a l'import que ens has pagat en fer la comanda.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.