Seleccioni el seu idioma

entregant anell compromís

La petició de matrimoni és un dels moments més especials en la vida de tota parella. L'elecció de l'anell o la joia de compromís ideal, que simbolitzarà aquest compromís i recordarà aquell moment, és un repte molt important.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Coneixem la importància d’aquest repte i t'assessorem per facilitar-te al màxim l'elecció, proposant-te una gama de joies i anells de compromís pensats per a que trobis el que millor encaixa amb el teu gust, el teu pressupost i els desitjos de la teva parella.

 • Tradicionalment a la petició de matrimoni s'ofereix l'anell de compromís,
 • Hi ha algunes dones que, com a substitut de l'anell, prefereixen les arracades o el penjant i en molts casos, posteriorment al regal de l'anell, es completa el conjunt de compromís aprofitant dates assenyalades, com ara un aniversari, el naixement d'un fill, o qualsevol altra ocasió especial. Segur que us coneixeu bé i saps les seves preferències.
 • Són unes joies per sempre que tota dona voldrà tenir en algun moment de la seva vida. Si les regales en el moment del compromís seran el complement ideal per acompanyar la núvia el dia del casament.

joies per a un compromis

Ja fa força anys que l'anell i les joies de compromís acostumen a ser de color blanc, i generalment d'or blanc. No obstant això, actualment el platí és una millor opció ja que, tenint un preu molt similar, és molt més dur -es ratlla menys i és més resistent al desgast- i té un color blanc que roman sempre igual, sense necessitar cap manteniment. També hi ha anells de compromís en or groc, or rosat i d'altres materials com titani, carboni, o acer.

A la nostra botiga online et proposem una àmplia gamma d'anells i joies de compromís de les millors marques pensada per a que puguis escollir. Et podem oferir també altres models en or i platí de la marca Eleka.

El significat del solitari o l'anell de compromís:

 • La joia amb el més alt valor sentimental és sens dubte, l'anell de compromís.
 • El costum de lliurar l'anell de compromís va sorgir d'entre els cavallers romans, qui asseguraven el seu contracte matrimonial amb una peça de ferro en forma de cèrcol que la dona conservava fins que era complerta la promesa de matrimoni.
 • La tradició de que aquesta joia portés un diamant es va popularitzar a tal grau que es van fer formes d'anells que el destaquessin, i pedres especials amb més blancor i lluentor.
 • Es porta en el dit anul·lar per la vella creença que la vena d'aquest dit arriba fins al cor.

origen històric compromís

Idees sobre l'anell de compromís:

 • Quan la parella es compromet en matrimoni és habitual que els dos membres s'intercanviïn un anell que sigui d'or o de platí, amb algun diamant, pel seu valor noble, etern i resistent, significant que el seu amor també ho serà. També hi ha d'acer, titani, carboni, etc. De vegades, es complementa o es substitueix per unes arracades o un penjant am el mateix significat.
 • Tradicionalment, l'anell de compromís per a una dona és amb un únic diamant, encara que a algunes persones els agrada més que tingui diversos, generalment col·locats en línia recta. L'anell de compromís per a un home sol ser de tipus cèrcol, de vegades amb un petit diamant per la part exterior o interior. Indaga quin és l'estil de la teva parella per encertar de ple.
 • Escull sempre abans un anell amb un diamant, per petit que aquest sigui, que un anell amb una pedra d'imitació.
 • L'anell de compromís només es regala una vegada. És normal que hagis de fer un esforç especial per comprar-lo, segons les teves possibilitats econòmiques i de la importància que li atorguis al símbol per excel·lència del compromís.
 • En tot cas, per a un anell que durarà per sempre és bàsic trobar l'equilibri entre la qualitat de l'anell, i el seu preu. La qualitat està tant en el disseny com en els materials escollits per realitzar-lo.

entrega de l'anell de compromís

El moment màgic de lliurar l'anell:

 • La "petició de mà" serà inoblidable, fes que sigui un moment màgic i gaudeix també dels preparatius.
 • Qualsevol dia pot ser l'adequat però alguns poden ser especialment perfectes per a això: L'aniversari de el dia que us vau conèixer, el dia del seu aniversari, la nit de cap d'any, la nit de Sant Joan, etc.
 • Pensa la manera i el lloc per fer-ho. Pot ser durant un viatge, un sopar romàntic, la visita a un lloc especialment bonic, etc., l'important és que sigui original, de manera que requerirà un esforç de la teva part per pensar-hi. Pots preguntar a amistats o recordar alguna pel·lícula...

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de boda- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.