Seleccioni el seu idioma

despeses enviament

La forma exterior determina l'aspecte de l'anell i pot, en combinació amb l'amplada, oferir un efecte delicat i subtil o un impacte fort i cridaner. La forma interna, l'amplada i l'alçada determinen també l'estil i l'ajust al dit pel que afecten a la comoditat en l'ús diari.

L'anell ha de ser prou còmode perquè quasi no es noti que es porta posat, però no ha de quedar fluix com per a que es mogui fins quasi lliscar per sobre del nus del dit.

Dedicar una mica de temps a saber quina és la teva mida és important i paga la pena. Tots els anells es fabriquen expressament per a cada client i la majoria de models que et mostrem es fan en 30 talles diferents, amb molt poca diferència d'una a altra. Encertar la talla es fonamental.

Demana'ns GRATIS l'anell mesurador Multisizer, una mena de petit cinturó plàstic que és actualment l'eina més ràpida i precisa per conèixer la talla del dit. Podeu veure aquí el seu ús.

Us deixem unes recomanacions per escollir millor la talla:

 • Com a regla estética general, has de triar més amplada si tens les mans grans i dits llargs, mentre que el contrari s'aplica, si tendeixes a tenir les mans més petites i els dits més curts.
 • Les talles dels dits d'una mà no acostumen a coincidir amb les talles dels dits de l'altre mà i varien segons la temperatura ambient, la època de l'any, el moment del dia, etc.
 • La mida s'ha d'agafar en la part més ampla del dit, sigui el nus o la part més interna del dit.
 • Per a anells molt amples amb interior pla, sovint cal escollir una mida superior a la habitual. Les mesures més habituals per a dones estan entre la 10 i 13 i per a home entre el 20 i 23.
 • No et confonguis!, el diàmetre d'un anell NO és la seva talla, tot i que sabent exactament el diàmetre podem conèixer-la. La talla europea correspon al perímetre interior de l'anell, i l'espanyola és la talla europea restant-li 40 unitats.
 • Els nous anells d'interior corb són tan confortables que donen la sensació que no es porten posats. Amb aquest format d'anell, en anells amples, es pot escollir una talla menor que la que s'escolliria per un anell igual, però d'interior pla.

anell normal o confortable

Modificacions de talla "a posteriori":

 • Els anells d'or, platí, pal·ladi o plata sempre es poden posar a mida.
 • Els anells d'acer, titani, carboni, tàntal o zirconi no es poden canviar de mida. Únicament en alguns models, i en alguns casos, el fabricant s'ofereix a fer un altre anell per un preu reduït.

Si no saps quina talla necessites:

 • Indica quan facis la comanda que t'enviem de franc el mesurador de talles i esperarem la teva resposta per a posar en marxa la teva comanda.
 • Si encara no has decidit el model d'aliances que t'agraden, també pots adquirir l'anell mesurador Multisizer. Els 5€ que costa te'ls retornarem si fas una comanda de més de 50 €, o sigui que al final et sortirà gratis.
 • Pots consultar la teva mida en qualsevol joieria propera sempre que et provis l'estàndard actual de anelleres i mesurador, anomenat "TATUM".
 • Com a DARRERA alternativa, si disposes d'un anell de la talla correcta, pots comparar METICULOSAMENT la seva mida interior amb el full de mesures que t'oferim. Descarrega'l e imprimeix-lo assegurant-te que a l'apartat "escalat de pàgina" de la teva impressora l'opció seleccionada sigui "cap". La mesura amb aquest sistema ha de ser extremadament precisa i de no ser-ho la talla mesurada serà incorrecta. No recomanem aquest sistema, sovint detectem errors.

mesurador de talles tatummesurador de talla multisizer

Mutisizer:

 • L'ús del multisizer és molt simple, només cal introduir la punta per la sivella creant un anell i ajustar-lo a la part més ampla del dit, de manera que quedi còmode i assegurant que es pot treure el dit, i tornar-lo a posar, sense que la talla indicada variï. La talla es veu en el visor i correspon a la mesura europea. Cal restar-li 40 unitats per obtenir la talla espanyola. És a dir, si marca 55 la talla espanyola és la 15. Ràpid, senzill, còmode i et surt gratis, què més es pot demanar?

taula d'equivalència de talles

diferents tipus de talla de mà

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.